Stilte

Ik geloof dat ik ergens in december schreef ‘hé, ik ben er weer’. Maar eigenlijk was ik er toen vooral niet. Ik wilde wel schrijven hier, deed ook wel wat pogingen, maar was alleen maar druk met al het andere. Dat klinkt dramatisch en is het ook wel een beetje. Er is veel gebeurd, heel erg veel veranderd en eigenlijk zit ik daar nog steeds middenin. Er is even geen ruimte om te schrijven en ik weet ook nog niet of ik dat wel hier wil blijven doen. Daar kom ik vast later nog wel op terug. Voor nu is er dus even stilte, maar mocht je toch nog graag iets willen laten weten, vragen of wat dan ook: je kunt me mailen op anne@etalles.nl. Tot later!

6 Reacties
 • Marieke
  Geplaatst op 10:47h, 16 maart Beantwoorden

  <3

 • Eva
  Geplaatst op 12:25h, 16 maart Beantwoorden

  Ach lieve Anne <3

 • Anneleen
  Geplaatst op 11:53h, 17 maart Beantwoorden

  Ik stuur je heel veel liefs en een dikke knuffel, want dan kunnen we soms allemaal wel gebruiken! <3

 • Annelies
  Geplaatst op 15:11h, 17 maart Beantwoorden

  Veel liefs voor jou!

 • Anoniem
  Geplaatst op 15:55h, 20 maart Beantwoorden

  Ach :) Ik heb je blog een tijd geleden ontdekt, maar zie dat hij inmiddels op privé staat. Jammer, want wat schrijf je prachtig! Maar begrijpelijk hoor, als er op dit moment zoveel andere dingen zijn die je aandacht nodig hebben. Ik wens je toe dat je het snel weer allemaal voor de wind gaat en hoop gauw weer iets van je te lezen.

 • Liedeke
  Geplaatst op 17:25h, 26 april Beantwoorden

  Dag Anne, ik ken je niet maar kijk met onregelmatige regelmaat op je blog. En nu is het er niet (meer?) en gaat het niet goed met jou. Ik wens je alle goeds en dat op een dag de zon weer doorbreekt, met volle kracht. Dag hoor!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.