over mij

Er stond hier eerst dat ik, als ik later groot ben, schrijver wil worden en tot die tijd dus maar hier oefen. Dat is niet meer zo. Ik heb besloten dat ik geen schrijver wil worden en dat besef kwam nadat ik begon met het schrijven van mijn eigen boek. Een roman over de liefde tussen twee vrouwen en nouja, ik kan het hele verhaal hier wel opschrijven, maar het was gewoon niet de moeite waard om verteld te worden. Het schrijven van kleine verhalen over mijn leven doe ik hier al vanaf 2012. Ik hou ervan om mijn micro-avonturen te delen, om verhalen misschien een klein beetje sappiger te maken en vooral: om te reflecteren. Ik geloof dat dat is wat wij bloggers vooral doen. We kijken terug op bepaalde momenten in ons leven, misschien om er iets van te leren, of om her te beleven. Of gewoon om iets moois te maken om te delen.

Naast schrijven hou ik ontzettend veel van muziek maken. Ik zing, speel piano en gitaar (en natuurlijk ook ukelele) en sinds een jaar heb ik vioolles omdat dat op mijn 20 for 2020-lijstje stond. Ik wilde een nieuwe hobby proberen en nou, nu heb ik er één. Ik ben graag in de natuur, ik hou van lezen (en vooral van me verliezen in een boek, maar dat gebeurt te weinig sinds ik volwassen ben) en ik weet nog niet wat ik wil worden als ik later groot ben. Maar dat hoeft ook nog niet, toch?

Wil je graag contact met mij omdat je me iets te vertellen hebt, een tip voor me hebt of omdat je wil samenwerken? Vul dan het contactformulier hieronder in, je vraag komt dan vanzelf in mijn inbox terecht.