Ik ben verhuisd!

Even een kort berichtje vanuit mijn nieuwe huis: het is allemaal gelukt! De nacht van tevoren had ik nog nachtmerries over hoe al mijn spullen niet in de verhuisbus zouden passen, vervolgens niet in mijn huis zouden passen, dat mensen die kwamen helpen af zouden zeggen en meer van die ellende, maar het bleek allemaal niet nodig te zijn: de verhuizing was de meest soepele die ik ooit heb gehad! Het was wel bloedheet – zesendertig graden – en dat was te merken, maar iedereen werkte hard door en daardoor waren we om twee uur al met al mijn spullen in het nieuwe huis. Toen was er in de middag nog genoeg ruimte om al heel erg veel uit te pakken (heel fijn) en het al een beetje huiselijk te maken.

Het voelt al wel als thuis, vooral omdat al mijn fijne spullen hier zijn, maar ik moet nog wel erg wennen aan alle stilte om me heen (ik was continu muziek gewend van een cafetaria tegenover mijn huis en het geroezemoes van de winkelstraat), aan de oude mensen die in mijn straat wonen (haha) en aan het wonen op de begane grond en dat mensen dan naar binnen kunnen kijken. Maar dat doen ze tot nu toe nog niet echt, gelukkig. ;-) De komende dagen hoef ik niet meer zoveel te doen en komt Jula en kan ik genieten van het zwembadje in de tuin (!). Daar kijk ik nu al naar uit!

15 Reacties
 • Annelies
  Geplaatst op 08:05h, 10 augustus Beantwoorden

  Geniet van je nieuwe huis!

  • Anne
   Geplaatst op 06:39h, 11 augustus Beantwoorden

   Dankjewel Annelies!

 • Geke
  Geplaatst op 12:55h, 10 augustus Beantwoorden

  Heerlijk dat het zo vlot verlopen is. Nu lekker genieten!
  En uiteraard heel veel geluk gewenst in je nieuwe plekje!

  • Anne
   Geplaatst op 06:39h, 11 augustus Beantwoorden

   Ja, superfijn. Dankjewel!

 • Lieke van Veen
  Geplaatst op 16:09h, 10 augustus Beantwoorden

  Gefeliciteerd met je nieuwe woning!

  • Anne
   Geplaatst op 06:39h, 11 augustus Beantwoorden

   Dankjewel Lieke!

 • Louise
  Geplaatst op 12:27h, 11 augustus Beantwoorden

  Fijn dat het zo goed is verlopen. Nu lekker genieten inderdaad :)

 • Audrey
  Geplaatst op 07:46h, 13 augustus Beantwoorden

  Niet echt ideaal verhuisweer inderdaad. Fijn dat er al zoveel op z’n plek staat! Geniet van jullie nieuwe huisje :)

  • Anne
   Geplaatst op 08:35h, 17 augustus Beantwoorden

   Dankjewel! Dat gaat goed komen!

 • Hester
  Geplaatst op 10:44h, 13 augustus Beantwoorden

  Jaaa wat fijn! Die roze lambrisering is ook fantastisch. Kan me voorstellen dat je je gelijk al veel meer thuisvoelt als je eigen meubels er gewoon weer staan. Geniet ervan!

  • Anne
   Geplaatst op 08:35h, 17 augustus Beantwoorden

   Dankjewel! Ik ben er zelf ook echt fan van ;-) En ja, al mijn spullen om me heen helpt echt bij de verandering merk ik :-)

 • Irene
  Geplaatst op 09:40h, 16 augustus Beantwoorden

  OMG ANNE IK BEN VERLIEFD OP DIE ROZE KLEUR! 😍😍😍 (welk kleurtje is het precies, als ik zo nieuwsgierig mag zijn? Ik moet onze gang ook nog verven :D )
  Zalig dat het verhuizen zo vlot ging, ondanks die temperatuur. Denk dat je ook wel snel gewend zult zijn aan de rust en stilte van je huisje. Geniet er van!

  • Anne
   Geplaatst op 08:36h, 17 augustus Beantwoorden

   Haha dat was ik dus ook! Het is zachtroze van Flexa :-) Is op de muur ietsje minder hysterisch dan in de emmer, gelukkig. Ik schrok wel even toen ik die opendeed, haha. En ja, dat komt goed. Dankjewel!

 • Saskia
  Geplaatst op 10:02h, 28 augustus Beantwoorden

  Yay! Gefeliciteerd. Zag al veel voorbij komen op IG. Geniet!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.