Gewoon weer een paar fijne dingen

06/02/2021

Zoals ik gisteren al schreef, wordt het gewone leven dankzij Corona een echte sleur voor mij. Ik heb er genoeg van en moet echt mijn best doen om de lichtpuntjes (ik heb een hekel aan dat woord) nog te kunnen zien. Daarom weer een lijstje met alle fijne dingen van de afgelopen tijd!

♥ Samen met Jula in één bed slapen. Dat is iets wat niet zo vaak van mij mag, maar bij hoge uitzondering wil ik nog wel eens zeggen ‘ach, kom er maar bij’ en dat is altijd zó gezellig. We kletsen dan wat, worden midden in de nacht een keer wakker (en dan denkt Jula altijd al dat het ochtend is) en slapen gewoon superfijn naast elkaar.

♥ Een rondje lopen met de hardloopgroep en dat ik dan na vijf kilometer denk dat ik echt prima nog eens vijf kilometer er achteraan zou kunnen lopen. Dat is het echt allerfijnst! Het gebeurt me niet zo heel vaak dat ik zó lekker loop, maar in de afgelopen weken gebeurde het zeker twee keer. Dan voelt het bijna een beetje alsof ik vlieg en mijn benen niets hoeven te doen.

♥ Lang Leve de Liefde kijken met pizza op de bank samen met Jorn: eigenlijk mag ik dat niet van mezelf, maar héél af en toe geef ik er aan over en dan is het zo goddelijk fijn!

♥ De serie ‘Klassen’. Daarin volgen we jonge kinderen (van elf jaar) die hun schooladvies krijgen, een wethouder die strijdt tegen onderwijs ongelijkheid en een aantal leraren. Ik vond de serie zó mooi gemaakt, zó’n sterk thema behandelen en zó mooi verteld dat ik er helemaal stil van werd en zeven afleveringen in drie dagen er doorheen heb gekeken. Echt een aanrader!

♥ Vliegeren met Jula op het strand was ook wel een hoogtepunt te noemen. Ze rende zo heerlijk vrij over het strand heen, bijna gillend van plezier. Ik heb echt gewoon tien minuten naar haar staan kijken omdat het er zo fijn uitzag!

♥ Van mijn vader mocht ik zijn elektrische onderdeken lenen omdat ik het soms echt intens koud kan hebben als ik naar bed ga. Dan warm ik gewoon niet op. Ik heb ‘m nog niet geprobeerd, maar met de komende koude dagen die er aan zitten te komen ga ik ‘m zeker wel onder m’n hoeslaken leggen en gebruiken. Wat een genot moet dat zijn, zeker voor een koukleum als ik!

♥ Alle interactie op Instagram. Dat klinkt misschien suf, maar ik plaatste afgelopen week een berichtje dat mijn gesprek met de nieuwe psycholoog een beetje tegenviel en ik kreeg zóveel lieve reacties daarop. Voel me dan altijd heel erg gesteund, ook al is het online.

♥ Jorn die de Sims speelt. Vind ik het echt het schattigste wat er is.

Dit is de lijst, ik kan er niet meer van maken. Ik neem me voor om aankomende week echt wat vaker naar buiten te gaan (zeker als het zo gesneeuwd heeft), mijn lieve vriendinnen weer te videobellen (want daar word ik altijd heel gelukkig van) en me niet zoveel aan te trekken van de saaiheid der dingen. Moet goed komen!

You Might Also Like

13 reacties

 • Reageer Robin Schrijvers 06/02/2021 at 08:49

  Als je pizza in de zetel wil eten, dan moet je dat vooral doen inderdaad! Kleine gelukjes hebben voorrang nu 🙂

  Je bent goed bezig Anne!

  • Reageer Anne 07/02/2021 at 21:42

   Lief van je! Je hebt he-le-maal gelijk!

 • Reageer Laurine 06/02/2021 at 11:24

  Dat vliegeren ziet er zo leuk uit!

  • Reageer Anne 07/02/2021 at 21:43

   Ja, dat was ook echt geweldig met Jula! Ze werd er zó vrolijk van en dat zorgde ervoor dat wij alledrie net zo hard aan het genieten waren.

 • Reageer Irene 06/02/2021 at 12:32

  Oh dat op Instagram heb ik gemist. Zo jammer!
  Lief van je papa dat je die deken mag lenen. Super raar maar sinds ik bevallen ben heb ik amper nog kou in bed terwijl ik voorheen echt een enorme koukleum was. Ik had bijvoorbeeld ook al-tijd extreem koude voeten en daar kon ik dan niet van slapen. Is ook helemaal weg nu :p

  • Reageer Anne 07/02/2021 at 21:43

   Misschien moet ik gewoon zwanger worden 😉 Haha, nee, ik weet niet, het is echt raar. Ik kan echt enorm bevriezen bijna, maar het ook héél heet hebben. De thermostaat in mijn lichaam is een beetje verkeerd afgesteld geloof ik!

 • Reageer Johanna 06/02/2021 at 13:32

  Toch een leuk lijstje. Ik geloof dat iedereen langzaam genoeg van alle beperkingen heeft. Maar je moet er zelf een oplossing voor zoeken. En er is genoeg te doen, zoals jij ook laat zien. En dat te koud in bed, is bij mij opgelost, toen mijn onderfunktie van mijn schildklier was behandeld. Dus succes!

  • Reageer Anne 07/02/2021 at 21:44

   Dat klopt! Ik ben er echt klaar mee, maar we moeten nog wel even. En oh, wat lijkt me het fijn om erachter te komen dat er iets aan te doen is 🙂 Mijn schildklier is toevallig pas nog geprikt en was helemaal oké, dus ik ben bang dat ik er maar gewoon mee moet dealen..

 • Reageer Lesley 07/02/2021 at 19:19

  Haha, ik ben ook terug beginnen simsen, zo leuk! Ik dacht echt meteen: waarom ben ik hier ooit mee gestopt?

  • Reageer Anne 07/02/2021 at 21:44

   Haha leuk! Ik kan juist helemaal het plezier niet meer terug vinden, stop er vaak na een half uurtje al mee.

 • Reageer Kelly 07/02/2021 at 21:37

  Een mooi lijstje! Ook een om op terug te kijken als het even allemaal weer saai is. Maak er een fijne week van 🙂

  • Reageer Anne 07/02/2021 at 21:45

   Dankjewel! En ja, dat is zeker een goed idee. Jij ook een fijne week, Kelly!

 • Reageer Saskia 10/02/2021 at 09:49

  Tof die foto en wat een fijn lijstje <3

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.