Een dag in mijn leven: kersteditie

26/12/2020

Goedemorgen! Het is half twaalf ’s ochtends en ik word wakker. We hebben het gisteravond nogal laat gemaakt, dus uitslapen was geen verkeerd idee.. maar ik had niet in de gaten dat het al zo laat was, haha.

Zo, een uur later ben ik net klaar met douchen, heb ik m’n glittershirt (vintage uit Manchester, word ik nog steeds blij van) aan en moet ik alleen m’n haar nog kammen zoals je ziet. Ik voel me echt uitgeslapen, superfijn. En ik zie dat de zon schijnt, nog fijner. Heb zin om naar buiten te gaan.

We zijn een uur verder: ik heb net gegeten (mijn lievelingslunch: brood met guacamole en een gekookt eitje, yum!) en begin alvast aan deze blogpost. Een soort blog inception zo hè? Haha. Vanavond komt Jula en ik wil niet dat ik dan nog alles moet knippen, plakken en schrijven dus daarom doe ik alvast kleine stukjes van deze post tussendoor.

Ik zit in de auto te wachten op Jorn. We zijn naar zijn huis gereden: hij moet daar wat dingetjes ophalen. Daarna gaan we een wandeling van 8 kilometer maken door Arnhem. Het is héél erg lekker weer (de zon schijnt!), wat een geluk hebben we.

We wandelen door het bos..

En door een tunnel. En ondertussen bespreken we hoe we terugkijken op het afgelopen jaar en wat we zouden doen met 30 miljoen. 😉 Over dat laatste heb ik nogal vaak nagedacht, dus ik heb mijn antwoord meteen al klaar.

We lopen af en toe verkeerd, dus in totaal lopen we 10 kilometer. Maar het is écht heerlijk buiten, al begint het nu wel wat donker en koud te worden.

Midden op het veld vlakbij Jorn’s huis maken we deze foto. Ik heb geen idee waarom-ie zo onscherp is, behalve dan dat het al wat donker begon te worden en het misschien daar mee te maken heeft?

Als we weer thuis zijn, schil ik de aardappelen voor de zuurkoolstamppot die we gaan eten. Dat is zo’n beetje mijn lievelingseten, dus prima met kerst :). Als de aardappelen op staan, is het – heel huiselijk – tijd om Fendi een beetje aandacht te geven, maar die kruipt liever bij Jorn op schoot dan bij mij.

Yes, Jula is er weer. Heel fijn om haar te zien deze dagen. Ze is er best laat, dus we doen nog één spelletje en dan gaat ze slapen.

En als Jula eenmaal slaapt – wat gelukkig heel snel gaat – gaan Jorn en ik kijken naar the Holidate, maar we haken allebei nogal snel af bij deze film en switchen daarom over op de film All You Need is Love. Die is echt heel raar, vooral, met allemaal gekke verhaallijnen die uiteindelijk wel samenkomen maar heel onlogisch aanvoelen. Bijzonder, dus.

Om elf uur gaan we naar bed: morgen is het waarschijnlijk weer vroeg dag!

 

You Might Also Like

8 reacties

 • Reageer Audrey 26/12/2020 at 10:10

  Wat een fijn dagje!

  • Reageer Anne 27/12/2020 at 13:00

   Ja, echt precies zoals ik m’n kerstdagen door wil brengen 🙂

 • Reageer Nora 26/12/2020 at 16:08

  Zo lief, die foto van jullie!

  • Reageer Anne 27/12/2020 at 13:00

   Dankjewel <3

 • Reageer Stella 27/12/2020 at 13:54

  Heeee een plogje! Althans, zo heette dat ‘vroeger’, toch? (: Echt leuk om dit te zien. En wat is die eerste foto van jullie samen inderdaad leuk! Ik heb ook The Holidate een kans gegeven, maar ook hier is ‘ie niet afgekeken. Best jammer, want hij leek me eerst best leuk. En zuurkoolstamppot.. Gotta love it. Ik eet vanavond bij mijn ouders en ook hier staat het op het menu toevallig. Zin in! Liefs!

  • Reageer Anne 29/12/2020 at 15:57

   Haha ja! Op LiveJournal (echt honderd jaar geleden) heette dat dus A Day in the Life. Vond ik atlijd fantastisch om te kijken. En dankjewel! Ja, the Holidate was echt niet aan ons besteed. Nu ben ik sowieso niet echt van de romcoms geloof ik, dus het was geen verrassing.

 • Reageer Irene 27/12/2020 at 21:42

  Wat tof deze post en zo’n leuke dag! En wauw tot half 12 slapen, zalig! Ik kijk al uit naar de dag dat ik dat ook nog eens kan, haha 😀

  • Reageer Anne 29/12/2020 at 15:57

   Hihi, moet je Dallas ergens laten logeren! Dan kan het! Ik doe het echt op de dagen dat Jula niet bij me is en ik dus gewoon lekker in bed kan blijven liggen, heerlijk :p

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.