Dagboekje #9

02/03/2020

Maandag

Ik word wakker in Doetinchem en ben al vroeg op pad samen met mijn moeder. Ik heb bij de Zeeman een leuk rokje gezien en ik wil graag even kijken of die hier verkocht wordt, dus we lopen er samen even naartoe. Helaas helaas, geen rokje voor mij. Dan maar gewoon in Arnhem kijken.

Daarna gaan we even naar de kringloop, mijn lievelingsplek en daar vind ik deze stoel! Ik heb allemaal verschillende stoelen aan mijn eettafel en sommige daarvan zijn een beetje krakkemikkig dus die moet ik gaan inruilen. Deze is perfect en heel erg stevig, dus die mag mee naar huis.

’s Middags ga ik naar Jorn en we laten Indiaas eten thuisbezorgen ♥ Zo lekker! Daarna ga ik voor het eerst volleyballen, heel spannend. Ik heb vroeger (van m’n 8e tot m’n 14e ongeveer) gevolleybald en het daarna nooit meer gedaan. Ik vraag me dus af of ik er nog wel iets van bak en of ik het nog wel leuk vind. Het gaat eigenlijk best goed, beter dan ik had gedacht en ik vind het heel leuk. Nu nog bedenken of ik nóg een avond in de week iets wil doen. Ik heb al zoveel, namelijk.

Dinsdag

Dinsdag heb ik een hele leuke dag. Ik slaap eerst een beetje uit en ga daarna werken en als ik thuiskom van het werken moet ik redelijk opschieten, want ik ga uit eten met Jorn en zijn moeder. Dat is heel gezellig! We eten bij Cosi, aan de rand van het centrum van Arnhem. Daarna gaan Jorn en ik bij mij thuis ultiem chillen met Netflix en een biertje. We kijken de serie ’13 geboden’ die eigenlijk best wel spannend is, maar soms niet helemaal goed in elkaar zit. En, omdat we bijna bij de laatste aflevering zijn kijken we drie afleveringen achter elkaar en wordt het eigenlijk net iets te laat, waardoor ik woensdag dus best wel moe ben. Eigen schuld!

Woensdag

Woensdagochtend moeten Jorn en ik al op tijd op staan want Jula komt een paar uurtjes bij me. Ze heeft vakantie! We spelen de hele ochtend en uiteindelijk gaat Jula heel lief voor mij brood smeren voor mijn werk. ♥ Ze is supertrots dat ze dat mag doen en mijn hart smelt een beetje van het idee, haha.

’s Middags ga ik werken en ’s avonds heb ik afgesproken met iemand van mijn theatergroep om een liedje te begeleiden. Ze twijfelt een beetje aan haar partij en vroeg of ik piano wilde spelen zodat zij kon zingen. Dat wil ik wel! Het is heel gezellig en fijn om iemand even te kunnen helpen.

Donderdag

Donderdagochtend ga ik eerst naar de psycholoog. Dat is heel fijn. Ik ben zo blij met de hulp die ik krijg, ik ben ze echt ontzettend dankbaar. Daarna doe ik wat boodschappen en als ik thuis ben, krijg ik bericht dat ik mijn nieuwe medicatie op kan halen. Ik loop naar de apotheek en zie onderweg (dit is aan het einde van mijn straat) dat er een Tk Maxx geopend is. Ik maak deze foto voor een vriendin van me die nogal gek is op deze winkel. De rest van de dag doe ik niet zoveel meer: ik heb drukke dagen gehad en ik moet een beetje bijkomen.

Vrijdag

Vrijdagochtend slaap ik uit. Ik ben echt heel erg moe van de griep + veel te drukke dagen, dus moet echt even rustig aan doen merk ik. Rond half elf ga ik uit bed en doe ik wat boodschappen, daarna ga ik op de bank een nieuwe serie op Netflix kijken: Messiah. Maar ik ben zo moe dat ik halverwege in slaap val en dus niet zoveel meekrijg van alle spanning. Helaas.

In de middag brengt mijn moeder Jula weer bij me. Dat is heel fijn, ik heb haar woensdagochtend voor het laatst gezien maar heel erg gemist. Als ze binnenkomt, wil ze meteen een plaatje van the Beatles opzetten. Ik heb haar geleerd hoe ze dat zelf kan doen, heel handig ;-). Daarna doen we nog even wat boodschapjes en spelen we thuis. ’s Avonds ga ik op tijd naar bed want ik ben nog steeds heel erg moe..

Zaterdag

’s Ochtends komt Eline van mijn theatergroep (dat kan ik nu weer zeggen :-)) op bezoek met haar dochter, want haar dochter gaat vanaf woensdag op Jula passen een keer in de twee weken. Dat is superfijn, dan kan ik naar mijn nieuwe muziektheatergroepje. Samen met haar gaat Jula make-uppen op Sophie, dit is het resultaat..

In de middag komt mijn moeder, die heeft het briljante idee om samen met Jula naar de Eusebiuskerk te gaan. Dat is heel leuk, we kunnen met de lift helemaal naar de 8e verdieping en hebben een mooi uitzicht over de stad. We zien zelfs ons huis :-).

’s Avonds komt mijn vader ook en kook ik voor ons. Na het eten mag Jula nog even spelen met opa en oma en ze kiest ervoor om een puzzel te maken. Die blijkt alleen niet zo gemakkelijk als mijn ouders dachten, maar dat komt misschien ook omdat er twee stukjes nog onder de kast lagen.. 😉

Zondag

We doen in de ochtend heel rustig aan en dat is héérlijk. Pas om half twaalf hebben we met een vriendin in een café afgesproken, dus kunnen we lekker lang in onze pyjama blijven. Daar zijn we allebei wel aan toe, merk ik. Jula wil vooral graag als prinses spelen met haar poppetjes. Helemaal prima.

’s Middags gaan we wat leuks doen met Jorn. Jula kiest ervoor om naar de Grote Slijmfilm te gaan en dat is een succes. Ze zit negentig minuten vrij ademloos te kijken en voor ons was het eigenlijk ook best wel een oké film om naartoe te gaan. De foto maak ik vanaf de 6e verdieping van Pathé, ik was nog nooit zo hoog geweest. Na de film doen we boodschappen en eten we thuis tapas op de bank. Echt een hele fijne dag!

You Might Also Like

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.