Dagboekje #7

17/02/2020

Maandag

Het is maandag! Ik begin mijn ochtend met een rondje hardlopen door het park. Het gaat eindelijk weer eens een beetje lekker, met tegenwind en al. Ik heb nieuwe sportkleren gekocht (eindelijk, ik liep al vier jaar in dezelfde outfit) en het voelt zo fijn om weer iets passends aan te hebben. Ik krijg meteen zin om weer te gaan deze week!

In de middag ga ik naar mijn vriend toe, hij is bezig met het monteren van een korte film die hij gemaakt heeft en ik ga met hem mee kijken. Het is zó leuk om te zien, niet alleen omdat ik vreselijk verliefd op hem ben maar ook omdat het heel leuk is om iemand te zien die iets doet waar hij goed in is. ’s Avonds eten we samen en daarna ga ik naar huis, tijd om ook nog even rustig niets te doen.

Dinsdag

Dinsdagochtend ben ik al vroeg wakker. Ik heb een beetje het gevoel alsof ik ziek ga worden, dus ik besluit om m’n dag goed te beginnen met een rondje wandelen door het park, superfijn!

’s Middags ga ik werken en als ik thuiskom uit het werk, kijk ik een minimalist challenge op YouTube en daar krijg ik echt gigantische opuimkriebels van. Ik kan niet meer wachten en begin meteen met m’n badkamerkast. Superfijn, ik gooi meer dan de helft weg en er is ineens weer ruimte! Mijn nagellakverzameling laat ik overigens zoals-ie is. 😉

’s Avonds heb ik schrijfcursus. Ik ben zelf niet echt enthousiast over het laatste hoofdstuk van mijn boek, ik zat een beetje vast en wist niet zo goed waar ik naartoe wilde. Mijn mede-cursisten zijn tot mijn verrassing heel positief en geven me feedback waar ik ook echt weer verder mee kan, dus de zin om aan mijn boek te schrijven komt weer een beetje terug.

Woensdag

Ik voel me nog steeds een beetje ziek, dus doe rustig aan. In de middag ga ik werken en aan het einde van de middag hebben mijn ex en ik een oudergesprek over Jula. Ik maak deze foto als we naar haar school wandelen, ik vind de wolken zo mooi! Gelukkig gaat alles heel erg goed op school, ze gaat er met plezier naartoe en heeft genoeg kindjes om mee te spelen. Heel fijn om te horen. Ik blijf eten bij Jula en mijn ex en rij daarna weer terug naar Arnhem. Ik kruip snel in bed want ik voel me niet goed.

Donderdag

Ik ben nog steeds niet lekker, ik heb last van mijn longen, koorts en moet veel hoesten. Dus ik doe wederom erg rustig aan en lig tot twaalf uur in bed. ’s Middags moet ik naar de psycholoog, daar wil ik wel graag heen, dus ik doe mijn best om uit bed te komen en sleep mezelf er naartoe. Ik draag een nieuwe rok van Vinted, mooi printje hè?

De rest van de middag doe ik weer rustig aan en ’s avonds sta ik in de regen te wachten op mijn lift naar Huissen, daar gaan we met een muziekgroepje repeteren voor een feestje dat we in maart hebben. Het is een hele fijne avond, het zijn zulke fijne mensen bij elkaar en het is heerlijk om weer samen te zingen en te spelen. Dus ik kom blij (en uitgeput) terug. ♥

Vrijdag

Mijn moeder is vrijdag nogal een lifesaver: ik ben nog steeds echt ziek en zij biedt aan om mijn boodschappen te doen en mee te nemen als ze Jula ’s middags komt brengen. Daar zeg ik geen nee tegen! Het geeft mij de kans om echt even goed uit te zieken en in bed te blijven liggen tot een uurtje of twee. Daarna verplaats ik mezelf naar de bank met (jaja!) een boek. Ik probeer écht wat meer te lezen de afgelopen dagen, het gaat best goed. Langzaam, maar goed.

’s Avonds komt Jorn bij ons eten en als Jula op bed ligt, spelen we eindelijk een keer succesvol Chronicles of Crime. Hoera voor ons!

Zaterdag

Niet alleen ik ben ziek: inmiddels is Jula het ook geworden. Flink balen, ze heeft koorts en is wat hangerig, maar lijkt zich verder wel oké te voelen. ’s Ochtends doen we heel erg rustig aan met wat filmpjes en een spelletje.

’s Middags komen Eefje en Yuna bij ons en dat is heel gezellig! Het is zo fijn als je een goede klik hebt met iemand en jullie kinderen dat dan ook hebben. Nu klink ik waarschijnlijk een beetje als een oude vrouw, maar ik meen het wel echt ;-).

In de avond wordt Jula steeds zieker, heel sneu. En ik voel me ook niet al te best, dus we liggen allebei op tijd in bed.

Zondag

Mijn held van het weekend, beter bekend als mijn moeder, komt op zondag om ons te helpen. Dat is heel fijn, want ik voel me nog steeds niet beter en Jula is ook nog niet fris en fruitig. De rest van de dag doen we heel erg rustig aan.

Dit werd ongepland wel een beetje een saaie en niet zo leuke week. Ik hoop dat ik me aankomende week weer wat beter ga voelen..

You Might Also Like

10 reacties

 • Reageer Tineke 17/02/2020 at 07:15

  Wat fijn, zo’n moeder! Maar lekker uitzoeken😘

  • Reageer Anne 18/02/2020 at 16:52

   Heel fijn. <3 En dankjewel!

 • Reageer Annelies 17/02/2020 at 08:40

  Als je ziek bent heeft de week ineens heel wat minder zonnige kantjes. Hopelijk deze week beter.

  • Reageer Anne 18/02/2020 at 16:52

   Inderdaad. Ik hoop het ook! Het lijkt een hardnekkig virusje te zijn!

 • Reageer Emmy 17/02/2020 at 10:13

  Ziek zijn laat zich niet echt plannen meestal… samen ziek zijn heeft ergens ook iets gezelligs of nou ja, dat je beide op het zelfde energie-level zit is fijn. Wens je voor deze week beterschap en ruimte om je weer fit te gaan voelen.

  PS: ik kreeg zaterdagavond volgens mij een sneakpeak van de liedjes die je aan het oefenen bent! Ik verheug me!

  • Reageer Anne 18/02/2020 at 16:53

   Nee hè? Het zat er ook niet echt aan te komen ofzo, maar het duurt wel veel te lang. Ik hoop dat ik me snel weer wat beter ga voelen. En ah ja, de opnames waren nog niet al te best maar volgens mij gaat het best leuk worden 😉

 • Reageer Irene 17/02/2020 at 11:41

  Super fijn dat je mama je is komen helpen. Hopelijk zijn jullie allebei snel weer beter!

  • Reageer Anne 18/02/2020 at 16:53

   Ja, ontzettend fijn. En ik hoop het ook <3

 • Reageer Rachel Kromdijk 17/02/2020 at 14:13

  Lezen is ook zo fijn, ik doe het ook veelte weinig! en wat fijn dat die moeders ook altijd kunnen bijspringen he

  • Reageer Anne 18/02/2020 at 16:53

   Ja, het is echt ontspannend eigenlijk 🙂 En inderdaad, heel erg fijn..

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.