Dagboekje #45

Maandag

Goedemorgen! Ik word wakker samen met Jorn en sta op tijd op, maar in de middag ben ik vét moe en besluit ik even een dutje te doen. Ik heb best een druk weekend gehad, dus even extra rust nemen is helemaal geen gek idee vind ik. Ik slaap een goddelijk uurtje!

In de avond wandel ik nog een uurtje met Eefje en dat is het enige productieve dat ik deze dag doe, en dat is eigenlijk ook wel prima.

Dinsdag

Ik werk vandaag vanuit huis. Ik kan mijn werk dankzij de Coronamaatregelen minder goed uitvoeren, dus heb wat extra taken gevraagd aan mijn teamleider. Zo transponeerde ik vorige week kinderliedjes en ben ik deze week bezig met het nalopen van een groot filmarchief met allemaal muzikale filmpjes. Echt leuk om te zien wat mijn collega’s allemaal gemaakt hebben in de Corona-tijd.

Aan het einde van de middag heb ik nog een overleg en daarna is Fendi er klaar mee, haha. Hij wil aandacht.

Woensdag

En zo gaat het de volgende dag verder: hier heeft-ie m’n muis te pakken en zit hij wéér illegaal op tafel. Het is me wat. Ik heb een productief blogdagje en schrijf een heleboel vooruit.

Daarna wandel ik een stuk met Eefje door het bos en maak deze obligatoire herfst-foto ;-). Het bos lijkt net over z’n hoogtepunt heen qua schoonheid, maar ik vind het alsnog superfijn om er te zijn en lekker met m’n schoenen door de bladeren te schuiven.

Daarna zit ik in, aan het begin van de avond, klaar voor een beeldbelgesprek voor mijn werk. Het is niet zo fijn om dat nog om half zeven ’s avonds te doen, maar aan de andere kant is het wel fijn om überhaupt iets te kunnen doen qua werk en dus vind ik het wel prima. Logisch verhaal. 😉 Het gesprek is leuk, de begeleider die ik spreek is heel enthousiast en wil graag aan de slag met muziek en dat was mijn doel, dus we spreken een aantal doelen af en over een paar weken bel ik haar weer.

Na het videogesprek stap ik in de auto op weg naar muziektheater. We repeteren nu nog in kleine groepjes en ik moet in m’n eentje een liedje zingen. Dankzij mijn nieuw ontwikkelde angsten (lees daar hier meer over) vind ik dat ineens heel spannend en heb ik tijdens het zingen ALLEEN maar de gedachte dat het niet goed gaat. Vet frustrerend. Daarna ga ik naar Jorn toe, praat ik er met hem over en laat ik het los. Zonde om m’n energie aan te besteden.

Donderdag

Donderdag rijd ik rond twaalf uur weer naar huis en doe dan niet zoveel bijzonders (behalve dan dat ik over m’n frustratie en angsten schrijf) totdat Jula weer bij me komt. Ze rent meteen langs me heen als ik de voordeur opendoe om Fendi te knuffelen, haha. Even later zit Fendi bij me op schoot en kruipt Jula er bijna bovenop. Te lief.

Vrijdag

In de ochtend breng ik Jula naar school. Daarna rijd ik door naar mijn ouders: ik ga samen met m’n moeder een rondje rennen door de weilanden in Doetinchem. Het is heel mooi en fijn weer om te rennen en we rennen best lekker samen. Daarna moet ik iets minder leuks doen..

Ik moet naar de tandarts 🙁 Die had ik al een jaar lang vermeden, maar nu is er net een stuk kies afgebroken en dat moet ik natuurlijk laten fixen. Gelukkig hoeft mijn kies er niet uit en kan ze ‘m nog vullen, daar ben ik heel blij om. Daarna rijd ik met m’n moeder even naar de Action om wat kleine cadeautjes voor Jula te halen.

Daarna haal ik Jula weer op uit school en besluiten we om bij mijn ouders te blijven eten. We wandelen een stukje en met Jula op de loopfiets gaat dat héél snel.

Zaterdag

We beginnen de ochtend met klei en poppetjes. 😉

De rest van de dag voeren we niet zoveel bijzonders uit. We doen wat nuttige dingen in huis, halen een pakketje op (een nieuwe hardloopjas!) en spelen veel.

Vlak voor het naar bed gaan moet Jula altijd nog even allerlei trucjes doen op de trap, haha. Ik krijg iedere avond weer een show met de nieuwste ontdekkingen. Dit keer durft ze helemaal bovenaan te hangen aan de leuning, vet knap ;-).

Zondag

Het is zondagochtend en dus weer tijd om te gaan rennen met mijn hardloopgroepje. Ik zie er intens tegenop want we moeten weer de heuvels in (zo noem ik het maar ;-)) en dat vind ik echt vre-se-lijk. Maar ik doe het wel. We mogen nu nog maar met z’n tweeën lopen en ik loop samen met een leuk iemand die nét iets harder loopt dan ik, waardoor ik ook wat meer tempo maak. De heuvels zijn hels, zoals altijd, maar ik sla me er kranig doorheen en uiteindelijk ben ik natuurlijk heel trots op mezelf.

Mijn moeder past op Jula terwijl ik ren en als ik terugkom, blijft ze nog even eten. Heel gezellig! Zij heeft ondertussen Jula allemaal nieuwe trucjes op de rekstok geleerd die ze me natuurlijk nog even moet laten zien. In de middag komen een vriendin en haar dochter bij ons spelen.

We gaan wéér naar de rekstok, want het trucje moet ook aan hen getoond worden natuurlijk. Jula is supertrots op zichzelf, wat ik alleen maar toejuich. 🙂 Daarna eten we met z’n vieren pannenkoeken en na het eten ontstaat er een situatie die niet zo fijn is. De meiden zijn door het dolle heen en als ze weg zijn, krijgen Jula en ik een flinke aanvaring met elkaar. Dat gebeurt soms en hoort erbij, maar is toch niet fijn om je dag mee af te sluiten. Ik baal er flink van.


 1. Angélica

  9 november

  Ziet er uit als een fijne week weer, heerlijk dat fijne weer he! Volgens mij heeft iedereen daar heerlijk van genoten 🙂
  En hardlopen met heuvels…. respect!

  • Anne

   17 november

   Ja, dat was echt genieten <3 En dankje!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.