Dagboekje #4


Maandag

Mijn dag begint best goed. Ik breng Jula naar school en zie vervolgens deze mooie roze lucht ♥. Maar let op, vanaf dit moment wordt het alleen maar erger..

Ik sta een half uur in de file, heb vervolgens een moeizame afspraak en als ik thuiskom blijkt dat de cv-ketel gestopt is met functioneren en ik dus a) geen verwarming heb en b) niet kan douchen. Aaah! Dat kan ik er echt niet bij hebben nu. Ik bel meteen de storingsdienst en ze kunnen helaas pas morgenvroeg komen, dat betekent dus een dagje in de kou zitten. Wat wel leuk is? Ik krijg het Blogboek van Kelly Deriemaeker binnen. Die had ik besteld nadat ik het daar met Esther over heb gehad.

Uiteindelijk kan ik er niet tegen dat die stomme ketel bijgevuld moet worden en me dat niet lukt, dus ga ik het toch zelf proberen. En met een beetje hulp lukt het uiteindelijk! Yes! In de middag ga ik met Ronald wandelen en dat is fijn als altijd.

Dinsdag

Op dinsdag maak ik geen foto’s, ik vergeet het gewoon. Mijn dag bestaat uit een bezoekje aan de psycholoog (en onverwacht de psychiater!), werken en ’s avonds ga ik naar Jorn.

Woensdag

Op woensdag slaap ik uit bij Jorn, daarna ga ik werken en als ik thuiskom besluit ik dat het tijd is voor wat nuttige dingen zoals de was, de afwas, boodschappen en het opruimen van m’n huis. Geen fijne klusjes, maar wel fijn om gedaan te hebben vóórdat Jula morgen weer bij me komt.

Donderdag

Ik slaap een beetje uit en ga daarna een stuk wandelen. Ik voel me niet helemaal lekker, dus zie het niet zo zitten om te gaan hardlopen.. Dan is wandelen een prima alternatief. 🙂

In de middag haal ik Jula uit school. Omdat ik een half uur moet rijden, moet ik wel met de auto komen, maar jammer genoeg komen heel veel andere ouders ook met de auto en is het altijd megadruk op de parkeerplaats. Nu ben ik echt véél te vroeg om die drukte te omzeilen, dus moet ik me nog even vermaken met de radio.

Als we thuis zijn gaan we cupcakes bakken! Jula vindt het beslag iets te lekker en wil alles zo opeten. Dat mag natuurlijk niet van mij.. De rest van de middag gaat snel voorbij, ’s avonds spook ik niet meer zoveel uit want ik ben moe. Geen verrassing, denk ik. 😉

Vrijdag

Het is vrijdagochtend! Jula moet van mij even zelf spelen (ze wil het liefst de hele dag ge-entertaind worden) en laat dan altijd zo’n spoor van speelgoed achter. Haha! Uiteindelijk heeft ze toch twintig minuten zelf gespeeld met haar pop en de accessoires.

De rest van de dag doen we wat nuttige dingen, drinken we een koffie buiten de deur (dankjewel voor de ko-fi, Irene! We hebben er van genoten :-)) en ik laat m’n telefoon lekker thuis. En verder? Spelen we vooral veel met het slijm.. Sinds we dat hebben, wil Jula bijna nergens anders meer mee spelen.

Zaterdag

We beginnen de dag met héél lang spelen met het poppenhuis. Dat vind ik al lang prima, want dat is even iets anders dan al dat slijm ;-).

Daarna gaan we even boodschappen doen. Ik woon tegenover de Monki en Jula zegt ‘zullen we daar even winkelen voor jou?’. Dat laat ik me geen twee keer zeggen, dus we lopen binnen en ik koop een vestje en deze nieuwe oorbellen!

In de middag spreken we af met een vriendin van mij bij Momento, een plek waar je goede koffie kan drinken én waar een speelhoekje voor kinderen is. Jula bestelt een stuk chocoladetaart, maar krijgt dit natuurlijk nooit op.. en ik heb tegenwoordig de gewoonte afgeleerd om het dan maar op te eten, goed hè? We blijven er zo’n beetje de hele middag, supergezellig!

Zondag

Op zondag gaan Jula en ik naar mijn ouders toe, daar gaan we een nachtje logeren. Ze zijn net terug van vakantie en hebben voor Jula 4 op een rij meegenomen. Dat is nog wel een beetje moeilijk voor dr.


Mijn iPad is deze week kapot gegaan (het was zo’n week waarin alles kapot ging..), maar van mijn broer mag ik zijn oude hebben. Superfijn.

Mijn oom en tante komen nog even op bezoek en daarna gaan we allemaal in de chillstand ;-).

Mijn week was niet zo heel spannend, dat kwam vooral doordat ik echt veel moe was en dus niet zo heel veel heb ondernomen. Ik hoop dat daar komende week verbetering in komt, want er staat me een drukke week te wachten!


 1. Tineke

  27 januari

  Ik vind zulk soort weken juist heerlijk om te zien. Lekker huiselijk!

 2. Annelies

  27 januari

  Die chocoladetaart ziet er heerlijk uit, hoe ben je daar kunnen afblijven?!

  • Anne

   28 januari

   Ik weet het ook niet, maar ben er wel trots op 😉

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.