Dagboekje #26

30/06/2020

Nummer zesentwintig alweer! Dat betekent dat ik op de helft ben 🙂 Tot nu toe ben ik nog maar één keer vergeten dat ik hier wekelijks probeer mijn leven (of in ieder geval een gedeelte daarvan, want ik laat natuurlijk niet alles zien) te delen. Hoera voor mij!

Maandag

Het is een beetje een rommeldag. Ik word vroeg wakker en spring onder de douche, daarna komt Jorn want die moest z’n auto naar de garage brengen en wil niet het hele eind terugfietsen, dus komt bij mij werken en ik heb vioolles. Dat was een lange zin, trouwens. Ik las ‘m in mijn hoofd zonder een adempauze ;-). Hoe dan ook, die vioolles gaat heel goed (mijn vioolleraar overtuigt me ervan dat ik al best wel kan viool spelen, dus dat is leuk) en daarna kruip ik in bed voor een dutje. Als ik wakker word, besluit ik samen met Jorn mijn nieuwe kleed op te halen en een ijsje te eten. Ik ben heel blij met het kleed, het is precies wat ik zocht!

Aan het einde van de dag wordt mijn oude kleed opgehaald door iemand via Marktplaats en daarna ga ik fijn met Fendi knuffelen. Oja en ik doe tussendoor nog een dutje, want ik ben echt geslóópt door het weekend. Zoveel mensen + weinig slaap + de verantwoordelijkheid voor Jula is altijd een beetje veel voor me. Maar het was het wel waard!

Dinsdag

In de ochtend heb ik een afspraak om te beeldbellen met mijn psycholoog. Ze starten nu met de afspraken weer op de praktijk laten plaatsvinden, maar dan gereguleerd en dus vooral niet iedereen tegelijkertijd in de wachtruimte. In mijn geval betekent het dat ik de psycholoog voorlopig nog even spreek via een beeldscherm en dat vind ik helemaal prima. Het is een fijn gesprek, vooral omdat ik me daarvoor niet helemaal fris en fruitig voelde en daarna wél. 😉

De rest van de dag heb ik geen afspraken en hou ik me bezig met het inpakken van wat spulletjes voor de verhuizing, kopen zonder kijken kijken (mijn nieuwe verslaving, eigenlijk een vreselijk programma maar ik hou ervan) en knuffelen met die hierboven. Oh en ik ben nog steeds heel moe, dus doe stiekem een dutje aan het einde van de middag. 😉

Woensdag

Woensdagochtend ga ik eerst op pad voor een lijstje van een hele mooie foto die ik zelf gemaakt heb en van Jorn afgedrukt heb gekregen. 😉 Daarna komt Jula weer! Ze heeft inmiddels weer een controle in het ziekenhuis gehad, alles is oké en ze mag nu roze gips. Helemaal blij natuurlijk! We spelen in de middag Rollercoaster Tycoon (de versie uit 2000) en die is fantastisch!

Donderdag

Het is bloedjeheet in mijn appartement: de ochtend begint al met 28 graden. En het loopt, natuurlijk, alleen maar op. Dat maakt dat we een loom dagje hebben en niet zo heel veel uitspoken.


We zijn uitgenodigd voor een high tea bij onze Pakistaanse buren en willen nog een klein cadeautje voor ze kopen, dus we gaan in de stad op zoek naar iets kleins dat geschikt is. En ondertussen heeft Jula heel veel geluk en mag ze twee knuffels uitkiezen van mij en gaan we ook nog eens koffie drinken bij Bonnie.

De rest van de dag verloopt rustig. Ik koop dit boek bij Sissy Boy, lijkt me handig voor zo iemand als ik (en dat is het serieus, er staan heel veel tips in die ik goed kan gebruiken!). De high tea is niet zo heel erg bijzonder, vooral ongemakkelijk en aan het einde van de dag krijgt Jula zo’n gigantische driftbui dat het de dag een beetje verpest, helaas.

Vrijdag

Het is vrijdagochtend, ik heb Jula al naar school gebracht en even koffie gedronken bij mijn ouders en eigenlijk was dat al enerverend genoeg. Daarna heb ik een beeldbel-afspraak met m’n reïntegratiecoach.

Daarna is het tijd voor leuke dingen: mijn vriend en ik rijden in de middag naar een dorpje vlakbij Hardenberg toe, naar het chalet van zijn ouders. Daar blijven we tot en met maandag. Zo fijn! We wandelen in de avond nog even langs het water, de pas ligt midden in het bos en ziet er echt prachtig uit.

Zaterdag

We slapen uit en in de middag gaan we opnieuw naar het strandje toe. Het is best lekker weer (al doen die wolken misschien iets anders vermoeden) en het is heerlijk water om in te zwemmen, dus dat doen we.

Zo knap! ♥

Zondag

We gaan een heel stuk wandelen: vijfentwintig kilometer. Ik ben daar mentaal niet helemaal goed op voorbereid, dus vind het nogal een eind. Dat vindt mijn lichaam overigens ook, ik heb als we terug zijn meteen al spierpijn ;-)! ’s Avonds gaan we verder met de Crimibox die Jorn heeft gekregen, we spelen ‘m uit, maar het einde is niet zo leuk als we hadden gehoopt. Jammerrr!

 

 

You Might Also Like

8 reacties

 • Reageer Tineke 30/06/2020 at 09:40

  Liefde voor roller coaster tycoon, beste spel ooit!

  • Reageer Anne 30/06/2020 at 20:23

   Haha ja, fantastisch is het! Zeker ook nu Jula het zo leuk vindt 🙂

 • Reageer Heidi 30/06/2020 at 11:27

  Wat een fijne week heb je gehad.
  Super leuk dat kleed.. Ik zelf hou der niet zo van. Maar vind het wel altijd mooi staan bij iemand anders zijn huis.

  • Reageer Anne 30/06/2020 at 20:23

   Klopt! En dankjewel, ben er zelf heel blij mee!

 • Reageer Irene 30/06/2020 at 12:25

  Holy, zo ineens ff 25km wandelen zonder je mentaal voor te bereiden, dat zou ik ook niet zo goed aan kunnen hoor. Haha. Dat boekje voor poezenbazen zou ik alleen al meenemen omdat het er zo leuk uit ziet, ook al heb ik zelfs geen kat meer in huis :p

  • Reageer Anne 30/06/2020 at 20:23

   Haha ja dat was echt intens. En dat boekje is geweldig! Ik ga het cadeau geven aan iedereen die ik ken met een kat, gewoon omdat het zo grappig is. 🙂

 • Reageer Shirley 30/06/2020 at 19:09

  Pfoe, 25 kilometer vind ik veel. Knap dat je dat gedaan hebt, ik snap wel dat je spierpijn had. En wat een geluk: twee knuffels uitkiezen!

  • Reageer Anne 30/06/2020 at 20:24

   Haha ja, dat was het ook! Dankjewel! Nu nog steeds spierpijn, aah. En jaha, dat was even een verwenmoment!

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.