Dagboekje #25

22/06/2020

Maandag

Ik begin mijn dag samen met Jorn en hij brengt me naar vioolles. Heel fijn :). De les gaat heel erg goed! Ik heb een liedje heel veel geoefend en voor het eerst klinkt het ook zoals ik wil dat het klinkt tijdens de les. Ik ben trots! Deze foto maak ik om te onthouden wat ik nu moet gaan spelen, nummer twintig uit een bepaald boekje, dus.

In de middag ga ik aan de slag met een nieuw logo voor Jorn’s bedrijf. Dat is heel leuk om te doen! Ik geniet er net zo van als ik kan genieten van het prutsen aan mijn blog. Ik zou het helemaal niet erg vinden om dit wat vaker te doen, eigenlijk. Dus dit is een leuk projectje!

Dinsdag

Het is een gekke dag! Ik maak geen foto’s, behalve dan van een zielige Jula. Eerst ga ik mijn banden laten omwisselen bij de garage en loop ik ondertussen naar de kringloop (waar ik een hele mooie schaal koop, hoera voor dat!). Daarna ga ik aan de slag met visitekaartjes voor Jorn als ik gebeld word door mijn ex: Jula is gevallen en heeft vermoedelijk haar arm gebroken. Ik mag niet mee naar het ziekenhuis want wegens corona mag er maar één persoon bij zijn. Dat is echt heel moeilijk, om zo op afstand te zijn als je weet dat je kind pijn heeft en het niet goed gaat. Gelukkig is mijn ex er wel. Uiteindelijk krijgt ze gips van haar bovenarm tot aan haar pols, maar gelukkig hoeft ze niet geopereerd te worden. Als ze terug zijn uit het ziekenhuis, rijd ik er nog even naartoe en ach, wat ziet Jula er zielig uit. 🙁

Woensdag

Op woensdag ben ik de hele dag bij Jula. Het is echt sneu om haar te zien met al dat gips om dat kleine armpje. Ze wordt gelukkig erg verwend en krijgt 2 grote ballonnen thuisgestuurd bij mijn ex. Heel lief! We spelen wat in de speeltuin, Jula kijkt filmpjes en aan het einde van de dag ga ik weer naar Arnhem.

Donderdag

Donderdag zijn Jorn en ik een jaar samen. 🙂 Wat gaat de tijd snel! Van Jorn krijg ik deze geweldige beker met de eerste zinnen van ons gesprek op Tinder erop. Echt heel leuk bedacht!

Aan het einde van de middag rijden we naar Radio Kootwijk. Daar wandelen we een stukje. Zo mooi!

Daarna rijden we door naar kasteel de Essenburgh, daar slapen we een nachtje. Het is er prachtig! We eten heerlijk op het terras en lopen daarna nog een klein rondje om het kasteel heen.

Vrijdag

Het is vrijdag en we hebben een lange rit voor de boeg. We gaan naar een vakantiepark in Julianadorp met mijn familie (mijn ouders, broer, Jula en mijn oom en tante met hun gezin). Het belooft best oké weer te worden en ik heb iedereen al heel lang niet gezien, dus ik heb er zin in. Iedereen druppelt langzaam binnen, we eten buiten en doen daarna de hele avond een spel.

Zaterdag

In de ochtend gaan we naar zee. Jula blijft maar vliegeren, we spelen kubbs en genieten van het fijne weer. Het is echt een heerlijke ochtend, ontspannen en rustig.

 

In de middag ga ik met Jorn en Jula naar een dierenpark. Heel lelijk, maar wel met leuke dieren. We zijn er vorig jaar ook geweest en toen hebben we ons ook verbaasd over de onaantrekkelijkheid van deze plek, maar het is best een leuk uitje en het is ook heel fijn om even met z’n drietjes te zijn.

In de avond doen we weer spelletjes!

Zondag

In de ochtend gaan we garnalen vissen op een boot. Jula vindt het superinteressant allemaal, ook een beetje spannend, en geniet van alle aandacht die ze krijgt.

In de middag gaat iedereen weer naar zee, maar Jorn en ik zijn moe (Jula was steeds nogal vroeg wakker en we gingen nogal laat naar bed) dus blijven wij in het huisje en gaan even een dutje doen. Helemaal fijn.

Na het avondeten rijden we weer naar huis. Iemand heeft me nogal gemist, kijk maar <3! Te lief!

You Might Also Like

5 reacties

 • Reageer Nikki 22/06/2020 at 13:47

  Och wat sneu, zoveel gips om zo’n klein armpje! Wel een heerlijk weekendje aan zee gehad zo te zien, fijn hoor 🙂

  • Reageer Anne 24/06/2020 at 08:47

   Ja hè? Ze heeft nu roze gips, is nóg mooier vindt ze zelf 😉 En ja, was heel fijn!

 • Reageer Angélica 22/06/2020 at 16:56

  Ah gossie, arme Jula! Hopelijk geneest het snel..

  Verder ziet het er wel uit als een fijne week! Wat heerlijk 🙂

  • Reageer Anne 24/06/2020 at 08:47

   Ja, echt sneu! Nog vier weekjes in het gips waarschijnlijk. Gelukkig heeft ze er niet meer zoveel last van.

 • Reageer Louise 24/06/2020 at 09:27

  Veel beterschap voor Jula! En die mok… hoe romantisch dat hij jullie eerste zinnen op Tinder heeft bewaard <3

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.