Dagboekje #21 & #22

01/06/2020

Oeps, daar vergat ik zomaar een week mijn dagboekje te schrijven. Ik was een beetje te druk met van alles en nog wat, maar inmiddels ben ik er weer en klaar om te schrijven. Er gebeuren best wel grootste dingen deze weken (vandaar dat ik ook een beetje vergat te bloggen).

Maandag

Ik krijg bericht van mijn makelaar dat het koopcontract is ondertekend door de verkoper van mijn huis en dat ik dus ook kan gaan tekenen. Heel fijn, want ik zie de koop nog steeds niet officieel tot ik het koopcontract heb ondertekend en de bedenktijd voorbij is. Dat komt vooral door het gedoe met het vorige huis dat ik van plan was te kopen. 😉

Dinsdag

Ik wandel door het park van het huis van mijn vriend naar dat van mij. Het is zo’n veertig minuten wandelen en dat is de perfecte afstand als het lekker weer is, vind ik. Ook maak ik vandaag een nieuwe afspraak voor een nieuwe tatoeage! Ik twijfel al heel lang over wat ik nou precies wil, maar ineens weet ik het en hak ik de knoop door. Op 7 oktober is het zover!

Woensdag

Overdag doe ik weinig bijzonders, ’s avonds sta ik in de anderhalve-meter-rij buiten het park voor mijn muziektheater. We zijn weer begonnen en repeteren in het park, omdat binnen nog niet mag. Het is best moeilijk om samen te zingen en elkaar te horen, dus het klinkt waarschijnlijk niet altijd even fantastisch, maar het is wel heel erg fijn om weer samen te zingen en te spelen.

Vrijdag

Nu de koop van mijn huis definitief is (de bedenktijd is inmiddels voorbij, yes!), durf ik ook wat meer te dromen over de inrichting. Ik wil graag op mijn muur een stuk oudroze lambrisering, maar bijna iedereen wie ik daarover vertel kijkt me aan alsof ik gek ben geworden. Ik zoek de precieze kleur op die ik wil (zie hierboven :-)) en mijn plan is om dat mee te nemen als ik de verf uit ga kiezen.

Zaterdag

Ik ben bij mijn ouders samen met Jula. Het is zulk lekker weer dat het veel fijner is om in hun huis te zijn (met tuin!) in plaats van mijn snikhete appartement zonder balkon. En het is gewoon gezellig en fijn bij mijn ouders, natuurlijk. 😉 Jula kiest de laatste tijd voor meer bijzondere kledingcombinaties, zoals deze citroenlegging gecombineerd met een sneeuwpoppenshirtje! Bij de kringloop kopen we voor Jula een bureautje (die wil ze heel graag voor het nieuwe huis, en daar krijgt ze een grotere kamer dus dat kan!) en een nieuwe eetkamerstoel voor mij.

Zondag

Het regent de hele dag. Meh. Als het een klein beetje droger is, gaan Jula en ik samen met mijn ouders op expeditie in de buurt. We wandelen langs het spoor, maken de schapen bang en zien allemaal vlierbloesem (en ik heb spijt dat ik het niet geplukt heb, want dan had ik eens kunnen proberen om er siroop van te maken).

Dinsdag

Ik ga naar de kapper (eindelijk!) en laat mijn haar kort knippen. Dat was echt heel erg nodig, de onderste plukken leken meer op een bosje stro. Het voelt wel een beetje gek om weer zulk kort haar te hebben, maar volgens mijn moeder zie ik er twintig jaar jonger uit (dat betekent dat ik twaalf lijk) dus daar ga ik dan maar van uit. Dank je, mam. 😉

Donderdag

Het is donderdag en Jula is bij me. Het wordt zulk lekker weer en ik heb geen zin om de hele dag binnen te zitten, dus ik besluit een tripje naar de dierentuin te plannen. Dat is meteen al een succes! Jula pakt de plattegrond aan die we bij de ingang krijgen en bepaalt de route. We beginnen bij de haaien (‘die zijn wel een beetje spannend hoor mam’), gaan daarna naar de stokstaartjes en de zeekoeien. Tussendoor nemen we nog even een pauze en gaan we spelen in de grote speeltuin en daarna doen we nog een rondje langs de andere dieren.

Aan het einde van de dag mag ze van mij een knuffeltje uitzoeken in het winkeltje. Daar maak ik haar het gelukkigste meisje van heel Arnhem mee. <3

Zaterdag

Zaterdag is het tijd voor festival OrAnJe, het festival dat Jorn en ik bij mij thuis organiseren. Wij zijn de enige gasten en drinken bier, dansen alsof ons leven ervan afhangt en genieten van de muziek. Het is een superfijne dag en avond!

 

You Might Also Like

4 reacties

 • Reageer Saskia 03/06/2020 at 08:48

  Wat een fijn dagboekje<3
  Volgens mij heeft ze genoten in de dierentuin!

  • Reageer Anne 04/06/2020 at 08:04

   Lief! Ja, ze vond het superfijn. En ik ook 🙂

 • Reageer Irene 06/06/2020 at 12:40

  Super mooie roze kleur! Als je een beetje naar een goeie winkel gaat kunnen ze de kleur wel mengen op basis van de RAL cijfertjes. Wij hebben zo ook onze donkergroene muurverf laten mengen. Ik zie die lambrisering denk ik wel voor me, wordt vast super mooi!
  En ik heb dus toch ook de 7de mijn tattoo afspraak, haha :p was dus die eerste keer niet mis. Heb het maar even gecheckt bij m’n artist zelf om zeker te zijn.
  Leuk dat jullie naar de dierentuin gingen (ik wil ook nog eens!) en gewoon thuis een festival hielden!

  • Reageer Anne 06/06/2020 at 19:54

   Ja hè? Ik heb net mijn nieuwe bank binnen (die is mosgroen) en denk dat dat supermooi gaat combineren bij elkaar. <3 En ooooh, zo toevallig, haha. Wat ga jij laten zetten? Echt spannend! Nog zo ver weg, maar krijg er nu al kriebels van. 🙂

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.