Dagboekje #19

11/05/2020

Maandag

Het is maandag! Ik begin de dag goed met een flink rondje wandelen door het park om acht uur ’s ochtends.

Aan het einde van de ochtend is Jorn bij me: we gaan een film opnemen voor een sollicitatie die ik ga doen. Heel spannend, maar ook heel leuk! Ik heb de tekst aangeleverd, Jorn heeft een script geschreven en samen gaan we aan de slag.

Dinsdag

Ik ben weer in het park! Dit keer om een rondje te rennen. Het gaat redelijk moeizaam, geen idee waar dat aan ligt, maar het is wel heel fijn om weer buiten te zijn en om in beweging te blijven. De rest van de dag doe ik niet zo heel veel, aan het einde van de middag loop ik nog een rondje met een vriendin en dat was het dan ook wel.

Woensdag

Het is ochtend en ik ben weer op pad voor een rondje langs het water dit keer! Ik ben veel buiten deze week, vooral ook omdat het zulk lekker weer is.

De rest van de dag is een beetje rot, daarom doe ik rode lippenstift op én koop ik een nieuwe Fitbit (jaha, af en toe mag je jezelf best wel troosten met een cadeautje): ik krijg te horen dat het huis niet doorgaat. De verkopers doen heel raar en werken niet mee aan verder onderzoek van een scheur die in de achtergevel zit. Echt een vreemde situatie. Ze zetten me uiteindelijk voor het blok: of binnen vierentwintig uur tekenen, of het gaat niet door. Ik kies voor het laatste, ik wil geen huis waar iets flink mis mee lijkt te zijn en wat ik niet verder mag laten onderzoeken.

Donderdag

Ik begin mijn dag weer met een rondje hardlopen over de bruggen. Nu alles in bloei staat is het nóg mooier dan het al was. Ik ren ongeveer vijf kilometer, maar doe er echt wel lang over omdat ik tussendoor ook nog korte stukjes wandel. Al met al gaat het prima!

’s Avonds komt Jorn bij me. Hij komt naar me toegelopen (we wonen ongeveer veertig minuten lopen van elkaar vandaan) en ik loop hem tegemoet: het midden is ongeveer hier, bij de grote vijver van het Sonsbeekpark. Daar was ik al vaker geweest de afgelopen week ;-).

’s Avonds gaan we verder met een spel dat Jorn voor zijn verjaardag heeft gekregen. Het is best ingewikkeld en wordt steeds moeilijker hoe verder we komen, maar gelukkig is Jorn nogal goed in puzzelen (ik niet echt, helaas) en dat helpt.. Al lukt het ons nog niet om het spel uit te spelen. Volgende keer dus maar weer verder!

Vrijdag

Yes, het is weer vrijdag en dat betekent dat Jula bij me komt! We gaan samen slijm maken, naar een recept van de Zoete Zusjes (Jula’s favoriet!).

Het slijm is goed gelukt! Daarna gaan we naar het park om lekker te chillen en een beetje te spelen. Er zijn drie andere meisjes en Jula stapt er meteen op af om te vragen of ze met haar willen spelen. Dat willen ze en vervolgens zijn we zo twee uur verder!

In de avond wil Jula graag picknicken en dus legt ze alles er klaar voor: iedere knuffel krijgt een eigen kussen en Jula mag op de stoel en ik op het gestreepte kussen. Heel handig eten zo (maar niet heus).

Zaterdag

In de ochtend rommelen we een beetje in huis, in de middag komt Jorn bij ons. We gaan naar het strandje aan de Rijn! Jula is door het dolle heen, zo blij dat ze lekker met water mag spelen. Het is er ook precies warm genoeg voor. We blijven hier de hele middag, we bouwen een zandkasteel, graven grotten voor de muizen (?), spelen met de frisbee en meer van dat soort dingen. Echt een hele fijne middag.

Zondag

Het is Moederdag! Ik krijg geen ontbijt op bed en mag ook niet uitslapen, maar wel heerlijk kussen met het liefste meisje van de wereld. 😉

Jula’s andere moeder komt bij ons lunchen. Heel gezellig! Daarna lopen we samen nog een rondje door de stad. In de middag heeft Juul zin om zich te verkleden als zeemeermin-elfen-prinsesje, dus dat gebeurt ook. Ze dartelt vrolijk rond.

Daarna mogen de barbies weer eens in bad. Dat was ook hoog tijd ;-). Na het spelen komen mijn ouders, ze blijven eten voor Moederdag. Ook dat is supergezellig!

You Might Also Like

4 reacties

 • Reageer marije 11/05/2020 at 11:58

  ach, wat balen van je huis! Echt een raar verhaal zeg.
  Eerst maar flink balen en dan hopen op een herkansing, had je echt een mooi eigen plekje gegund!

  • Reageer Anne 11/05/2020 at 20:40

   Ja. Is echt heel raar gelopen! Maar! Ik ben vandaag weer bij een nieuw huis gaan kijken en dat was behoorlijk geweldig, dus ik heb weer hoop 😉

 • Reageer Angélica 11/05/2020 at 15:17

  Poeh, het blijft stom van je huis zeg. Maar knap dat je er zo goed mee omgaat! En die lippenstift staat je geweldig.

  Jula is echt een creatief meisje he? Heel leuk!

  • Reageer Anne 11/05/2020 at 20:40

   Ja, het is echt even balen. Maar ik heb nu weer iets nieuws op het oog, dus er breken weer spannende tijden aan! 😉 En ja, Jula is heel creatief. Ze verzint de leukste dingen altijd, ik kan daar zó van genieten <3

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.