Dagboekje #18

04/05/2020

Maandag

Het is Koningsdag! Die begin ik bij mijn ouders samen met Jula. Ik moet enigszins haasten, want ik moet naar vioolles om elf uur, in Arnhem. Als ik daar ben aangekomen, blijkt mijn vioolleraar ziek te zijn en vergeten mij af te bellen. Jammer maar helaas, ik had nog wel zo goed geoefend ;-). In de avond ga ik samen met Jorn naar zijn ouders voor een barbecue. Superleuk!

Dinsdag

Mijn dinsdag is een beetje mweh: ik kom tot weinig, voel me een beetje opgesloten in huis en weet niet zo goed wat te doen. Uiteindelijk ga ik aan het einde van de middag maar een rondje wandelen en zoals altijd voel ik me daarna een stuk beter.

Woensdag

Ik mag vandaag weer bij het huis gaan kijken in verband met de bouwtechnische keuring. Ik heb er helemaal zin in, tot ik daar kom en de eigenaresse van de woning me er niet bij wil hebben. Een hele rare situatie, want ik heb de opdracht gegeven voor de keuring. Uiteindelijk moet ik in mijn auto wachten, bel ik mijn makelaar (die vindt het ook onzin en probeert het op te lossen) en komt  uiteindelijk de verkoopmakelaar er ook bij om de boel een beetje tot bedaren te brengen. Uit de keuring blijkt een beetje slecht nieuws, helaas, wat de koop van de woning op de tocht zet. En ik was nog wel zo blij met mijn nieuwe huis! Nu is het afwachten en hopen dat het allemaal door kan gaan..

Uiteindelijk moet ik heel erg haasten, want Jula komt aan het einde van de middag bij me. Ik heb geen zin om te koken en ga samen met haar frietjes halen: supergezellig!

Donderdag

Het is echt gek dat we niets kunnen ondernemen, nog steeds. Ik moet dan echt een plan bedenken om mijn dagen met Jula een beetje door te komen, want anders is het één en al chaos en snoepjes, haha. We maken samen deze puzzel, wat er op neer komt dat ik vooral mag puzzelen en Jula toekijkt.

We halen een pakketje op en eten meteen een ijsje op de trappen van de kerk. Jula vindt het machtig interessant om daar te zitten, ze doet helemaal stoer en alles. 😉 We kopen een ballerina-spelletje waarbij je verschillende houdingen van een ballerina op kaartjes na moet doen. Superleuk!

Vrijdag

En dit is hoe mijn huis eruitziet na een paar dagen met Jula: al haar speelgoed in één hoek gedumpt, haha. Ze was er zelf ontzettend blij mee want zo kon ze alles makkelijk vinden, zei ze zelf. In de middag komen mijn ouders: we moeten een paar dingetjes kopen en ze brengen Jula weer naar mijn ex. Ik baal er flink van dat ze weer weg moet, soms zijn onze dagen zo ontzettend fijn dat het echt heel naar is om weer zonder haar te zijn.

In de avond komt Jorn bij me. We spelen een paar spelletjes (en ik win zowaar een keer!) en kijken First Dates. Hou ik van.

Zaterdag

Ik maak geen één foto deze dag. Het is een uitslaap-dag en rustig aan doe-dag en een beetje huis-opruim-dag. En dat is wel prima.

Zondag

Ik had even wat gedoe met mijn medicijnen en daardoor sliep ik weer slecht. Nu slik ik mijn medicatie weer en slaap ik weer héél veel, waaronder ook op deze ochtend. Ik lig tot tien uur in bed en word dan wakker met het gevoel dat ik eigenlijk moet gaan rennen, maar er echt geen zin in heb. Ik besluit het toch te gaan doen en na een kwartier sta ik buiten met mijn hardloopkleding aan. De run gaat niet zo heel erg soepel, maar achteraf ben ik wel heel erg trots dat ik ben gegaan.

In de middag heb ik afgesproken met een vriendin in Heerde, om samen een stuk te gaan wandelen. Het blijkt overvol te zijn op de parkeerplaats (kennelijk hadden meer mensen dit idee) en dus rijden we een stukje om naar een rustigere plek. Daar is het heel erg mooi. We wandelen, picknicken en praten vooral heel veel bij. ♥

You Might Also Like

6 reacties

 • Reageer Angélica 04/05/2020 at 09:37

  Wat een rare weken zo he… is het bij jou in de stad ook weer zo druk de laatste tijd? Of ja, druk voor crisistijden dan 😉 Ik moet er wel aan wennen hoor!

  Ik ben ook weer aan het hardlopen gegaan en toevallig ging de mijne zondag ook niet zo lekker, mijn hoofd stond er niet naar. Maar zijn we toch weer geweest he, dat telt!

  Ik hoop voor je dat alles mee gaat vallen met je huis en dat het toch nog goedkomt! Spannend wel lijkt me pfft.

  • Reageer Anne 11/05/2020 at 20:41

   Ja, hier in de stad is het echt ontzettend druk weer. Ik baal er wel een beetje van, ik vond de rust wel even fijn en vind dat iedereen nu vooral uit ‘mijn’ stad weg moet blijven ;-).

 • Reageer Tamara 04/05/2020 at 17:55

  Hopelijk komt alles in orde met je nieuwe huis, wat een domper!

  • Reageer Anne 11/05/2020 at 20:41

   Helaas ging het niet goed! 🙁

 • Reageer Irene 05/05/2020 at 10:14

  Wat raar van de verkoper van je huis en super balen dat er toch iets niet helemaal goed blijkt te zijn. Hopelijk komt alles toch nog goed!

  • Reageer Anne 11/05/2020 at 20:42

   Meh ja, dat is dus niet goedgekomen. Echt balen!

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.