Dagboekje #14

06/04/2020

Maandag

Wow, nummer 14 alweer. Ik vind van mezelf dat ik deze dagboekjes wel echt goed volhoud ;-). Hoe dan ook: maandag! Ik word wakker bij mijn ouders en blijf daar tot Jula wordt opgehaald en daarna rijd ik door naar Jorn. We gaan samen monteren, maar eerst wandelen we een stuk door het bos bij zijn huis. Heel fijn! Het monteren gaat heel goed, ik zit er helemaal in en wil eigenlijk niet meer ophouden..

Dinsdag

In de middag kom ik eindelijk weer thuis en moet ik vooral even puinruimen: het vuilnis wegbrengen, de vaatwasser inpakken, de was aanzetten.. dat soort huishoudelijke klusjes. Uiteindelijk blijf ik de hele dag binnen, maar aan het begin van de avond besluit ik toch nog even een rondje te gaan wandelen. Het doet me niet zo goed: ik luister iets te verdrietige muziek en krijg steeds nare herinneringen, dus ik wandel snel weer naar huis.

Woensdag

Woensdag wil ik eigenlijk gaan hardlopen, maar ik ben zó moe dat ik in bed blijf liggen (en ja, daar heb ik later echt wel spijt van). De afgelopen dagen weg van huis zijn hebben wel hun tol geëist, merk ik. In de middag komt Jula weer en ik heb allerlei activiteiten bedacht om samen te doen omdat ik er inmiddels achter ben dat het echt niet werkt om zomaar een beetje aan te prutsen als ze zo de hele dag bij me thuis is. Dat wist ik al wel, maar ik werd weer even met m’n neus op de feiten gedrukt ;-).

Donderdag

Al gebeuren dit soort toestanden ook nog steeds ;-). Hier zit ze in een zeemeerminoutfit op tafel te spelen met het slijm, haha. We hebben een hele fijne dag samen, ik moet een aantal boodschappen doen en pakketjes ophalen en dat doen we samen. Ondertussen lees ik heel veel (ik lees de trilogie van de Hongerspelen, zit er helemaal in!) en speelt Jula af en toe heerlijk in d’r eentje. Ook wel eens fijn.

Vrijdag

Ik zie een beetje op tegen deze dag omdat hij best wel vol is. Ik heb drie belafspraken, moet Jula terugbrengen en ondertussen ook nog met mijn viool naar de vioolleraar omdat er iets mis is met een snaar en hij dat voor mij gaat fixen. Ik merk dat ik me, sinds de social distancing is in gegaan, weer sneller gestresst en opgejaagd voel door kleine dingetjes. Terwijl dat eigenlijk helemaal niet nodig is.

Uiteindelijk gaat alles natuurlijk helemaal prima. Ik breng Jula weg en ga daarna wandelen naar de vioolleraar. Het is ongeveer een half uurtje wandelen door een hele mooie wijk, dus dat is prima.

Zaterdag

Yes! Als ik wakker word zie ik dat dit gaande is: de zon! Wat een heerlijkheid. Ik besluit om ’s middags naar Jorn te gaan wandelen (hij is jarig) in plaats van met de auto te gaan.

De wandeling van mij naar hem is heel fijn: ik loop door het Sonsbeekpark en park Zypendaal, maar ergens halverwege verdwaal ik en dus doe ik er tien minuten langer over. Ik ben er even chagrijnig over, maar het herstelt al snel als ik bij Jorn ben ;-).

Zondag

De verjaardag van Jorn is heel fijn, ik blijf slapen en zondag doen we nog even een spelletje en daarna wandelen we samen (Jorn een stukje, ik helemaal) terug naar mijn huis. Ik doe verder niet zoveel meer: wat boodschappen en ik kijk boer zoekt vrouw.

You Might Also Like

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.