Dagboekje #10

08/03/2020

Maandag

Op maandagochtend breng ik Jula naar school en daarna heb ik vioolles. De les gaat heel goed! Mijn vioolleraar is een beetje een rare, maar wel erg grappig en samen lachen we behoorlijk wat af.

Maandagmiddag ga ik naar Jorn toe, ik ga aan de slag met het monteren van onze film van het reisje naar IJsselstein terwijl hij voor zijn werk monteert. Ik krijg de film zowaar af en op één foutje na is-ie goed gelukt ;-).

Dinsdag

Op dinsdag maak ik geen foto’s: ik ga naar therapie en daarna ga ik werken. ’s Avonds komt mijn SPV-er nog bij me langs, dus het is een drukke dag.

Woensdag

Op woensdag ga ik werken en daarna haal ik Jula op uit school. Ze komt weer een paar daagjes bij mij :-)! We gaan samen de barbie in bad doen en dat is het hoogtepunt van de dag, ze wordt er ontzettend gelukkig van. Heel lief!

Woensdagavond heb ik voor de tweede keer muziektheater. Het is heel fijn om weer met een groepje mensen te zingen, dat had ik echt wel gemist ondanks mijn andere muzikale projectjes. Ik heb voor het eerst oppas voor Jula anders dan mijn moeder en dat gaat helemaal goed! Zo fijn is dat.

Donderdag

Donderdagochtend spelen we weer met de barbie en bedenk ik het plannetje om ’s middags samen met Jula en mijn vader naar de speeltuin in Engbergen te gaan, in het dorp waar ik ben opgegroeid. Mijn vader vindt het ook een leuk idee, dus rond één uur vertrekken we naar Gendringen.

Er is, naast een speeltuin en een bos, ook nog een openluchttheater. Jula vindt dat wij samen moeten optreden voor mijn vader en dus staan we dansend en zingend in het midden van het theater. ’s Avonds ga ik naar de vertoning van films van Jorn, maar ik vergeet er een foto te maken. Ik lach totdat ik moet huilen, zo leuk is het. Daarna gaan we nog met mijn moeder wat drinken in de stad.

Vrijdag

Vrijdag heb ik een hele volle dag. ’s Ochtends worden Jula en ik wakker bij mijn ouders en moet zij naar school, terwijl ik terug naar Arnhem rijd voor een gesprek bij mijn reïntegratiebureau. Dat is een verhelderend gesprek en dat is heel fijn, want dat geeft me weer wat rust. Daarna ga ik op kraamvisite bij Laura!

’s Middags doe ik iets heel leuks: ik ga kijken bij mijn droomhuisje! Het ligt in het noorden van Arnhem, dichtbij een speeltuin en is een heel schattig huisje. Ik ben heel enthousiast (zoals je misschien kan lezen) en na de bezichtiging ook nog. Het vervelende is alleen dat mijn makelaar niet meegaat, ze appt op het laatste moment af, en dat ik haar vervolgens niet te pakken krijg. Tijd voor een andere makelaar, misschien..

’s Avonds doen we spelletjes met vrienden van Jorn. Heel gezellig!

Zaterdag

Op zaterdag slapen Jorn en ik eerst lang uit, daarna ga ik naar Marije en dat is superfijn. Ze is de vriendin die ik al het langste ken en het is altijd heel leuk om haar weer te zien. We praten weer eens even goed bij.

Daarna rijden we naar Zwolle en daar zoeken we naar een geschikt restaurantje. Uiteindelijk komen we bij Wasabi terecht en gaan we heerlijk sushi eten! We bestellen deze ‘lucky bags’ zonder te weten wat er in zit: het blijkt iets met garnaal te zijn, heerlijk! We praten nog verder bij en rond negen uur rijd ik weer naar huis.

Zondag

Zondag sta ik al op tijd op omdat ik allerlei nuttige dingen in huis moet doen, want.. ik ga een paar daagjes weg met Jorn! Rond elf uur rijden we naar het chalet van zijn ouders (want daar gaan we een paar nachten slapen) en in de middag gaan we een stukje wandelen door het natuurgebied.

’s Avonds doen we onder andere dit leuke spelletje!

Mijn week was druk, met veel afspraken en belangrijke dingen die voorbij kwamen. Mijn plan is om het aankomende week ietsje rustiger aan te gaan doen!

You Might Also Like

3 reacties

 • Reageer Saskia 10/03/2020 at 08:17

  Wat een leuke foto’s! Ik hoop dat aankomende week wat rustiger voor je gaat worden 🙂

  • Reageer Anne 10/03/2020 at 15:14

   Dankjewel! Ik heb in ieder geval iets minder gepland, dus wat dat betreft moet het goed komen.. 😉

 • Reageer Irene 11/03/2020 at 09:13

  Ondanks de drukte ziet het er toch een fijn weekje uit 🙂 Ik wens je veel rust deze week!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.