Je bent op wonderbaarlijke wijze op mijn blog terechtgekomen en dit is dan de plek waar ik iets over mezelf vertel. Goed, daar gaan we.

Mijn naam is Anne en vanaf 2012 is dit de plek waar ik schrijf over mijn leven. Dat klinkt zwaarder dan het is, denk ik. Toen ik net begon met schrijven, deed ik dat op Livejournal en daar was mijn gebruikersnaam ‘Etalles’. Toen ik een naam moest kiezen voor mijn blog, was de keuze vrij gemakkelijk. Etalles betekent helemaal niets – ik vond de combinatie van letters gewoon mooi. Ik was veertien hè, laat dat duidelijk zijn. In 2018 veranderde mijn leven nogal drastisch en besloot ik om mijn oude posts allemaal op privé te zetten. Dat betekent dat het hier dus ook wat leger is geworden en mijn oude posts niet meer terug te vinden zijn. 

 

Ergens aan het begin van 2019 kreeg ik weer veel zin om te bloggen en ben ik weer begonnen. Inmiddels schrijf ik hier met enige regelmaat zo’n drie posts per week over allerlei uiteenlopende onderwerpen met één gemeenschappelijke deler: ze gaan over mijzelf en over de dingen die ik meemaak.  

Ik ben 32 jaar en woon midden in de stad in Arnhem. De helft van de week is mijn dochter bij mij. Ik hou van het leven in de stad: er is hier altijd iets te beleven. Ik hou er wel iets minder van als het midden in de nacht is en er weer een paar dronken kroeggangers onder mijn raam lopen te schreeuwen. Veel van mijn tijd breng ik door met schrijven, al dan niet hier. Als ik niet schrijf, dan maak ik graag muziek. Ik speel piano en zing. Ik schrijf zelf liedjes, al deel ik die niet per se. Ik doe een poging tot het opbouwen van conditie (die heb ik in de afgelopen maanden een beetje laten verslonzen) door veel te sporten in de sportschool en hard te lopen en ben hard bezig met beter voor mezelf zorgen. Dat is soms een uitdaging. Ik hou van cappuccino’s met havermelk, van urenlang muziek luisteren. Van lezen en tekenen en van wandelen. De natuur brengt me vaak een beetje tot rust en dat is in mijn geval iets wat ik moet koesteren, denk ik. 

 

Wil je nog meer weten? Je kunt me altijd een berichtje sturen via de contactpagina.